Diakoniatyöntekijöiden liitto myönsi Pro diaconia -mitaleja ansioituneille diakonian toimijoille

Pro diaconia -ansiomitali muodostuu kolmesta luokasta; kultainen, hopeinen ja pronssinen ansiomitali. Pro diaconia -ansioristi on ns. Yrjön risti. Kuva: Diakoniatyöntekijöiden liitto

28.8. palkittiin diakonian alalla ansioituneita henkilöitä eri puolilta Suomea. Korkein huomionosoitus, jota kutsutaan Pro diaconia -ansioristiksi, myönnettiin diakonissa Pirjo Sariolalle Kurikkaan. Kerran vuodessa myönnettävä kultainen ansiomitali myönnettiin seitsemälle ihmiselle. Mitalit on myöntänyt tehtyjen esitysten pohjalta Diakoniatyöntekijöiden Liiton hallitus.

Pro diaconia -ansiomitalit myönnetään henkilöille, jotka ovat toimineet diakoniatyön tai diakoniatyöntekijöiden hyväksi. Mitalin saajalta edellytetään pitkäaikaista toimintaa diakonian alalla ja huomattavaa ansioituneisuutta.

Pro diaconia-ansioristin sai Pirjo Sariola, diakonissa, Kurikka.

Kultaiset Pro diaconia-ansiomitalit myönnettiin seuraaville henkilöille:

Kangas, Anna-Liisa, diakonissa, Ilmajoki
Kukkonen, Markku, diakoni, Rovaniemi
Laukkarinen, Anne-Maria, kasvatuksen asiantuntija, Espoo
Myllärniemi, Jyrki, diakoni, Espoo
Riitakorpi, Carita, diakonissa, Helsinki
Sainio, Eila, diakonissa, Helsinki
Thitz, Päivi, diakoni, Pieksämäki

***

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1€!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1€, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90€/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Ota kaikki irti Kotimaasta – napsauta tästä!

Edellinen artikkeliRisto Jukko: ”Kirkkona tarvitsemme muita kirkkoja muistuttamaan meitä kristittyjen ykseydestä ja lähetystehtävästä, jotka kuuluvat yhteen”
Seuraava artikkeliTalibanliike tahtoo tunnustusta eikä ole epäonnistunut kaikessa – nyt on käännettävä kaikki kivet, että tytöt pääsevät takaisin kouluun sanoo asiantuntija