Ehdota juttuaihetta – voita iPad Mini

Ehdota juttuaihetta, me toteutamme hyvät ja hyödylliset aiheet Kotimaa Prossa. Voit samalla voittaa iPad Minin (arvo 299 euroa).

Juttuaiheen tulee liittyä seurakunnan työhön, luottamustoimiin tai vapaaehtoistoimintaan. Myös teologiaan, kirkon talouteen ja seurakuntien rakennemuutoksiin liittyvät ideat ovat kisassa mukana. Onko mielessäsi ratkaisua vaativa ongelma tai jokin loistava käytäntö, josta olisi hyvä kertoa laajemmillekin joukoille? Onko mielessäsi jokin kirkollinen aihealue, joka on jäänyt pahasti katveeseen kirkollisessa mediassa?

Lähetä ideasi sähköpostitse osoitteeseen: pro@kotimaa.fi

Käytä juttuidean lähettämiseen samaa sähköpostiosoitetta, jota käytät Kotimaa Prohon kirjautuessasi. Voit ehdottaa viestissäsi useampaakin ideaa. Laita viestisi otsikoksi ”Juttuidea”.

Kerro viestissä myös nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Ideakilpailuun saavat osallistua vain Kotimaa Prohon rekisteröityneet.

Kotimaa Pron toimitus on kiinnostunut juuri sinun ideoistasi ja odottaa malttamattomana, että pääsee toteuttamaan niitä.

Juttujen toteutuksesta päätettäessä kiinnitetään huomiota jutun soveltuvuuteen Kotimaa Pron lukijakunnalle ja muutoin noudatetaan journalistisia kriteereitä.

Tule mukaan rakentamaan merkityksellistä verkkoyhteisöä!

Edellinen artikkeliArkkipiispa Leo: Kulosaaren malli ei ole mikään malli
Seuraava artikkeliHengestä aineeksi – näin seurakuntalaista kuunneltiin