Onnen vuori -musikaalilla onnistunut ensi-ilta

Onnen_vuoriPekka Simojoen ja runoilija Anna-Mari Kaskisen uusi Onnen vuori -musikaali sai maailmanensi-iltansa Mikkelissä ekumeenisessa raamattutapahtumassa viikonloppuna. Teos on itsenäinen jatko-osa 25 vuotta sitten ilmestyneelle, tunnetulle Liekit -musikaalille, jonka henkilöhahmoja siinä on myös mukana, muun muassa Riikka Sillanpää, jota esittää Helka Silventoinen.

Musikaali kertoo kutsumuksen liekistä, joka johdattaa nuoren lähetystyöntekijä Essi Palomaan tulivuoren juurelle Fuegoniaan, jossa hän kohtaa monia haasteita, mutta myös ihmeitä paikallisten nuorten parissa.

Essi Palomaan toinen esittäjä Rosa Nyman oli onnellinen ja helpottunut ensi-illan jälkeen.

– Hyvä fiilis kaiken kaikkiaan, nyt se on tehty. Olemme harjoitelleet tammikuusta alkaen viikoittain. Musikaalin sanoma on, että muutos on mahdollinen Jumalan voimalla.

Musikaalin kolmenkymmenen hengen esiintyjäjoukkoon kuuluvat muun muassa Jakaranda-kuoro ja bändi, Helka Silventoinen, Aarni Seppälä, Iiris Autio ja Heidi Simojoki.

Teoksen käsikirjoitus on Anna-Mari Kaskisen ja sävellykset Pekka Simojoen. Ohjaajana toimii Antti Sevanto. Antti Vuori on tehnyt sovitukset herkkiin ja mieleenpainuviin lauluihin. Nuorten esittäjien innostus pääsee parhaiten esiin joukkotanssikohtauksissa.

Esitys on seuraavan kerran nähtävissä 11.6. Lähetysjuhlilla Porissa.

Edellinen artikkeliTutkija: Seurakuntien ja hautaustoimistojen rooliodotukset syytä selvittää
Seuraava artikkeliRV: Älä alistu! -kampanjan lehti teki tutkintapyyntöjä verkkohäirinnästä