Vastaukset mysteerikuvakimaran nuoruuskuviin

Joulun välipäivinä julkaistu mysteerikuvien superkimara nuoruuskuvista osoittautui juuri niin vaikeaksi kuin arkistonhoitaja etukäteen arvelikin. Yhtään täyttä oikeaa riviä ei tiedetty. Näin ollen Kirkon talossa Etelärannassa luvattu lounas ei tässä yhteydessä toteudu. Mutta on kuitenkin hauskaa, että lounastapaamisia sovittiin vastaajien kesken.

Korkeahkon iän ja sitä myötä elämänkokemusta omaava arkistonhoitaja kannustaakin ihmisiä tapaamaan mahdollisuuksien mukaan toisiaan kasvokkain. Vanhan testamentin Sanalaskussakin (Sananl. 27:19) sanotaan: Veden kalvossa näet kasvosi, lähimmäisessä näet sydämesi.

Vastaajien joukkoon mahtui taas pari humoristia, jotka kertoivat tehtävän olleen helppo, mutta eivät kertoneet nimiä. Kiitos myös heille aktiivisuudesta. Suuri kiitos myös kaikille yksittäisiä henkilöitä tunnistaneille.

Oikea rivi on seuraava: Kuva1) Leila Valtonen Kuva 2) Pertti Rajala Kuva 3) Kaisa Raittila Kuva 4) Simo Peura Kuva 5) Aila Lauha Kuva 6) Risto Kormilainen Kuva 7) Eija-Riitta Korhola Kuva 8) Jarmo Kokkonen Kuva 9) Eija Harmanen Kuva 10) Jaakko Elenius

Edellinen artikkeliTesoman kirkon tiloja suljettu vesivahingon vuoksi — sulamisvesiä valui kirkkosaliin satoja litroja
Seuraava artikkeliTuhat merkkiä taivaasta: Katso lapsia silmiin