Räsänen vaikuttui Obaman puheesta

RsnenuusiPäivi Räsänen osallistui virkamatkallaan USA:ssa presidentti Barack Obaman rukousaamiaiselle yhdessä kongressin, senaatin, USA:n johtajien ja kansainvälisten vieraiden kanssa. Räsänen tiedottaa asiasta nettisivuillaan.

Rukousaamiaisen pääpuhujana oli Yhdysvaltain presidentti Barack Obama. Obaman puhe oli Räsäsen tiedotteen mukaan hyvin henkilökohtainen. Obama nosti puheessaan esiin Raamatun merkityksen johtajuudessa ja sen, kuinka suuret amerikkalaiset presidentit ennen häntä ovat hakeneet viisautta Raamatusta.

Presidentti Obama muistutti, että yleensä jokainen johtaja ja ihminen kohtaa elämänsä aikana vaikeuksia, jotka voi voittaa vain uskon avulla. Obama kertoi hakevansa itsekin Raamatusta viisautta, miten olla parempi perheenisä, aviomies ja presidentti. Hän korosti johtajille, että nöyryyden on oltava läsnä jokapäiväisessä toiminnassa.

– Obaman puhe osoitti, että sanastosta ei tarvitse siivota pois sanoja Jumala, rukous tai Raamattu ollakseen poliittisesti korrekti tai uskottava, sisäministeri Räsänen sanoo.

Hänen mukaansa myös suomalaisille on hyvä muistuttaa, että usko vahvistaa siteitämme historiaan ja se yhdistää yhteisiin kansallisiin tavoitteisiin yli puoluerajojen.

Lue tiedote Päivi Räsäsen nettisivuilta. Tiedotteesta kertoi ensin
Iltalehti
.

Lue täältä, keitä muita suomalaisia osallistui rukousaamiaiselle.

Edellinen artikkeliPiplia pikkuisille
Seuraava artikkeliKööpenhaminassa suljetaan kirkkoja