HNMKY:n rippikoulukiista luisui henkilökohtaisuuksiin?

HNMKY205Timo Laulaja ei ole sivustolla yksityiskohtaisesti kommentoinut tehtyjä päätöksiä. Yksi ryhmän kriittisimmistä kommentoijista, turkulainen pastori Heikki Arikka katsoo Laulajan lähettäneen hänelle yksityisesti epäsopivia terveisiä. Arikka on kirjelmöinyt asiasta HNMKY:n johtokunnalle.

Arikka kertoo kokeneensa TuNMKY:n toiminnanjohtaja Antti Koposen välittämät terveiset Laulajalta henkilöön meneviksi ja epäsuoraksi uhkailuksi yhteistyön loppumisesta yhdistysten välillä, mikäli hän on toiminnassa mukana jossakin roolissa. Arikka tiedustelee kirjelmällä onko HNMKY:n johtoryhmä tietoinen Laulajan toimintatavoista ja pitääkö se niitä hyväksyttävinä. HNMKY:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Niskanen vahvisti Kotimaa24:lle Arikan kirjelmän vastaanotetuksi.

Heikki Arikka ei ole työsuhteessa Turun NMKY:n kanssa.

Timo Laulaja kiistää jyrkästi painostuksen ja uhkailun. Hän ei ymmärrä mistä puheet yhteistyön lopettamisesta voivat olla peräisin.

– Meillä on erittäin hyvä keskinäinen yhteistyö, enkä halua sotkea siihen huhuja ja juoruja. Olen ainoastaan sanonut, että tulevaisuuden yhteistyötä saattaa vaikeuttaa se, että julkisesti esitetään asiatonta kritiikkiä työtämme kohtaan, Laulaja sanoo.

Laulaja painottaa, että hän on esittänyt asiansa yksityisluontoisessa keskustelussa turkulaisen kollegansa Antti Koposen kanssa. Nyt Laulaja toivoo yhdistykselle työrauhaa.

Lue myös: HNMKY:lle ylimääräinen jäsenkokous rippikoulukiistan vuoksi

HNMKY:n rippikoulujen alasajo suututtaa Facebookissa

Edellinen artikkeliIlmaisella materiaalilla Raamattu tutuksi teineille
Seuraava artikkeliUsko jakaa USA:n opiskelijat kolmeen leiriin