Seurakuntien superviikonloppuun odotetaan 15 000 kävijää

Tulevana viikonloppuna Tampereella ei ole seurakunnallisen tekemisen puutetta. Kolmeen tapahtumaan odotetaan yhteensä yli 15 000 kävijää.

Tampereella järjestetään niin Peräkonttikirppis, valtakunnallinen raamattutapahtuma Kaikilla kielillä kuin kirkon nuorisopäivien jatkaja Yhden hinnalla.

Yhden hinnalla -tapahtumaan odotetaan 2500 nuorta ympäri Suomea. Kolmipäiväisen tapahtuman vetonauloja ovat muun muassa Koko Suomen Nuortenilta perjantaina, Ristirock lauantaina ja Särkänniemimessu. Tapahtuman pääjärjestäjinä ovat Nuorten Keskus ry, Tampereen seurakuntien nuorisotyö, Turun ja Oulun hiippakunnat, Kirkon kasvatus ja perhetyö, Suomen Lähetysseura ja Kirkon Ulkomaanapu/Changemaker.

Kaikilla kielillä on Pipliaseuran valtakunnallinen ja kaikille avoin raamattutapahtuma, joka kokoaa vuosittain 4000 osallistujaa.

Keskustorin Peräkonttikirppis sunnuntaina on Aamulehden
Moro-liitteen ja Tampereen seurakuntien yhteistempaus, jonka myyntipaikoista ja oheismyynnistä saatava tuotto ohjataan lyhentämättömänä ruoka-avunvarassa olevien tamperelaisten auttamiseen. Paikalle odotetaan yli 10 000 kävijää.

Edellinen artikkeliKuopion hiippakunnan tuomiokapitulin päätöksiä
Seuraava artikkeliViikon saarna: ”Sanoma Jumalasta uhkasi näivettyä pienen joukon salaiseksi tiedoksi”