Kirkko tavoittelee liittyneiden määrän kasvua vuonna 2016

Kirkko tiivistää strategista työskentelyään. Kirkkohallitus esittää kirkolliskokoukselle strategiaan liittyvien osatavoitteiden toteuttamista vuonna 2016. Muun muassa kirkkoon liittyneiden määrä aiotaan saada kasvuun.

Tätä varten kirkkohallitus aikoo tukea seurakuntia uuden Liity kirkkoon -sivuston rakentamisessa. Lisäksi tavoitteena on pitää esillä kirkon jäsenyyden ja kirkkoon liittymisen mahdollisuutta julkisuudessa.

Vuonna 2016 aiotaan luoda myös uusi malli kirkon kampanjaviestinnälle. Siinä nostetaan esiin kirkon perustyötä ja kirkkovuoden merkitystä.

Muun muassa nämä tiistaina kokoontuvalle kirkkohallitukselle päätettäväksi tuotavat erityistavoitteet esitettäisiin kirkolliskokoukselle marraskuussa 2016 osana Toiminta- ja taloussuunnitelmaa.

Kirkkohallituksen täysistunto hyväksyi tammikuussa 2015 kirkkohallituksen strategian vuoteen 2020. Vuoden 2016 tavoitteet ovat strategian osatavoitteita.

Kirkolliskokouksen talousvaliokunta esitti mietinnössään 2014, että toiminta- ja taloussuunnitelman tavoitteita ja esitystapaa on kehitettävä niin, että niistä näkyvät nykyistä paremmin painopistealueet, jotka kirkkohallituksen täysistunto haluaa tuoda kirkolliskokouksen käsittelyyn.

Lue asiasta lisää kirkkohallituksen täysistunnon esityslistasta.

Edellinen artikkeliSaako leipuri kieltäytyä kakkutilauksesta, jos omatunto estää?
Seuraava artikkeliKirkko ei näe syytä kohtuullistaa tieteelliseen tarkoitukseen tarvittavien virkatodistusten hintaa