Yhdessä matkalla -liike tyytyväinen vaalitulokseen

Yhdessä matkalla -liike on tyytyväinen tulokseensa Espoon seurakuntavaaleissa. Listat saavuttivat yhteensä 34,5 %:n osuuden Espoon suomenkielisten seurakuntien äänistä.

– Yhteistyö yli seurakuntarajojen osoitti voimansa ja tarpeellisuutensa näissä vaaleissa. Uskomme, että voimme tämän tuloksen ja saatujen paikkojen avulla edistää seurakuntien mahdollisuuksia toimia kaikkien jäsentensä parhaaksi alkavan valtuustokauden aikana, toteaa Yhdessä matkalla ry:n puheenjohtaja Pertti Järvenpää.

Suurimman osuuden liike sai Leppävaaran seurakunnassa, jossa 52,8 % äänestäjistä antoi ehdokaslistalle kannatuksen aikaansaaden listalle 60 %:n osuuden edustajapaikoista. Liike kiittää äänestäjiään saavutetusta vaalituloksesta.

– Koen että kirkkomme sisäistä yhteyttä ja keskinäistä kunnioitusta ajavien listojemme hieno tulos on ennemmin voitto kirkkomme ykseydelle, kuin vain listoillemme. Toivon, että tämä kantaa hyvään yhteistyöhön kirkossamme eri tavoin ajattelevien välillä, toteaa Leppävaaran seurakunnan listavastaava Topi Haarlaa.

Yhdessä matkalla on myös rekisteröity yhdistykseksi.

Lue Tulkaa kaikki -liikkeeseen pettyneet perustivat yhdistyksen

Edellinen artikkeliKomitealla ylväs tehtävä – kirkon organisaatio uusiksi
Seuraava artikkeliTulkaa kaikki -liikkeelle takapakkia Vantaalla ja Espoossa