Tampereen ja Mikkelin hiippakuntiin uusia rovasteja ja director cantuksia

Piispa Matti Repo on myöntänyt13.12. rovastin arvonimen seuraaville erityisesti ansioituneille Tampereen hiippakunnan papeille: Luterilaisen maailmanliiton hanketyöntekijä Timo Frilander, Harjun seurakunnan kirkkoherra Tero Matilainen, Ylöjärven seurakunnan kappalainen Matti Mikkola, Virtain seurakunnan vt. kirkkoherra Jukka Taskinen ja Kirkkohallituksen perhe- ja parisuhdetyön asiantuntija Liisa Välilä.

Director cantus -arvonimi myönnettiin Tampereen hiippakunnassa musiikin maisteri, kuorokapellimestari Heikki Liimolalle.

Myös Mikkelin hiippakunnassa myönnettiin yksi director cantus -arvonimi. Sen sai MuM, kanttori Seija Tapanainen.

Lämpimät onnittelut!

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran. Antoisia lukuhetkiä!

Edellinen artikkeliKansanlähetys ja Sley saivat eduskunnalta mittavan joululahjan – Oppositiosta konservatiivisten järjestöjen tukemista ihmetellään, hallituspuolueen edustajan mukaan teologiset keskustelut eivät kuulu eduskuntaan
Seuraava artikkeliElokuva-arvio: Lapsekkaalla huumorilla höystetty pop-musikaali Jeesuksen syntymästä ei naurata tai kohota