”Kukaan työntekijämme ei ole minkään sortin lahkolainen”

 Kustannusosakeyhtiö Koivuniemen toimitusjohtaja Tapani Koivuniemi pitää Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen julkaisemaa juttua hänestä ja hänen yrityksestään valheellisen tiedon levittämisenä ja panetteluna. 

Koivuniemen mukaan Helsingin Sanomien ja aiemmin Yleisradion MOT-ohjelman esittämät väitteet ovat peräisin Internetin viharyhmästä, joka pyrkii vahingoittamaan hänen yritystään. 

– Näyttää siltä, että pahanpuhujilla on ollut tarve keksiä syytä yritykseni vahingoittamiseksi. Paremman puutteessa vanhan riistokapitalismin teeman on täytynyt kelvata. Sehän sieltä pintakuorrutuksen alta paistaa, Koivuniemi kirjoittaa yrityksen sivuilla julkaistussa blogissaan.

Hän kiistää, että yhtiössä poljettaisiin työntekijöiden oikeuksia. Myöskään työntekijöiden uskonnollisuudessa ei ole hänen mukaansa kysymys lahkoon kuulumisesta.

– Kukaan työntekijämme ei ole minkään sortin lahkolainen. Tämäkin ilmiö tulee vain väitteiden esittäjien omista ajatuksista. Minä kunnioitan ja arvostan kovasti työntekijöitämme. He ovat upeita ihmisiä, ja meillä on aivan loistava työilmapiiri. Olen pahoillani heidän puolestaan, että he joutuvat tekemisiin tällaisen mielettömän vahingonteon kanssa, hän kirjoittaa.

Lue Tapani Koivuniemen blogi kokonaisuudessaan täältä.

(Etusivun kuvasssa Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen kansi)

Edellinen artikkeliAskola Roska päivässä -liikkeen jäseneksi
Seuraava artikkeliMuslimien uusi vuosi alkaa