Kristillinen adressi Helsingin Sanomia vastaan

Verkossa kerätään nyt adressia, jonka allekirjoittajat paheksuvat Helsingin Sanomien ja Sanoma-konsernin suhtautumista ”kirkon perinteisiä herätys- ja lähetysjärjestöjä” kohtaan. Adressi on otsikoitu: ”Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja”.

”Median vihakampanja näyttäytyy päivittäin kovenevina puheina ja tekoina. Sanoma Osakeyhtiön Helsingin Sanomat -lehti sekä konsernin TV:n neloskanava käyttivät valtamedian räikeintä kieltä nimittäessään kirkon perinteisiä herätys- ja lähetysjärjestöjä halveksivin sanakääntein, jopa Helsingin Sanomien 25.3. pääkirjoitus oli otsikoitu Kirkko hyysää äärijärjestöjään”, sanotaan adressissa.

Edelleen adressissa kiinnitetään huomiota Helsingin Sanomien erään kolumnin otsikkoon ”Uskovaisporno kiihottaa” sekä medialähetysjärjestö IRR-TV:n SuomiTV:lle tuottamien ohjelmien poistaminen painetun lehden ohjelmatiedoista.

Adressin alullepanija on porvoolainen  Ismo Valkoniemi. Hän on myös tehnyyt kantelun Julkisen sanaan neuvostolle Helsingin Sanomista. Adressilla on jo yli 600 allekirjoittajaa.

Tutustu adressiin

Lue myös Nettiadressi rakentavan keskusteluilmapiirin puolesta

Lue myös Avoimessa kirjeessä kirkkohallitukselle vaaditaan järjestöjen avustuksen lakkauitamista

Edellinen artikkeliSamuel Salmi saarnaa valtiopäivien päätösjumalanpalveluksessa
Seuraava artikkeliReilu kauppa kasvussa