Mysteerikuva: Kuka hän on?

Kotimaan valokuva-arkistosta löytyy monta laatikollista kuvaa, joista ei kunnolla käy ilmi keitä kuvassa on ja missä ja milloin se on otettu. Arkistonhoitaja pyytää Kotimaan lukijoiden apua kuvien tietojen selvittämisessä.

Tälle viikolle arkistonhoitaja on valinnut kuvan henkilöstä, joka näyttää tutulta. Arkistonhoitaja ei kuitenkaan aio luottaa vain omaan mutu-tuntumaansa ja siksi pyytää lukijoilta apua. Tunnistatko henkilön ja tilanteen? Entä onko tietoa milloin kuva on otettu?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se sähköpostiviestillä osoitteeseen toimitus@kotimaa.fi, aiheeksi mysteerikuva, tai kommenttina Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen mysteerikuvan vastauksista on julkaistu erillinen juttu, jonka löydät täältä.

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Edellinen artikkeliValtaa pohjoisesta etelään – Suomen Lähetys­seuran uusi toiminnan­johtaja Pauliina Parhiala toivoo yhteistyötä toisten lähetys­järjestöjen kanssa
Seuraava artikkeliNäkökulma: Tilattujen todistus­puheenvuorojen ongelmallisuudesta