Katri Korolainen Nuoren kirkon viestintäpäälliköksi

Filosofian maisteri Katri Korolainen, 32, on valittu Nuoren kirkon viestintäpäälliköksi, Nuori kirkko kertoo tiedotteessaan. Työssään hän vastaa tuoreen järjestön viestinnästä, vaikuttamistyöstä sekä digitaalisesta lapsi- ja nuorisotyöstä. Korolainen toimii viestinnän työntekijöiden esimiehenä ja on osa Nuoren kirkon johtoryhmää. Hän aloittaa työnsä syyskuun alussa.

Korolainen työskentelee ennen siirtymistään työhönsä Vantaan seurakuntayhtymän kärkihankekoordinaattorina. Sitä ennen hän on toiminut Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteerinä ja Suomen ylioppilaskuntien liiton puheenjohtajana.

”Korolaisella on mittava kokemus eri luottamustehtävistä järjestöissä, politiikassa ja kirkossa”, tiedotteessa todetaan. Korolainen on muun muassa kirkolliskokouksen tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtaja ja Helsingin yhteisen kirkkovaltuuston jäsen.

– On mahtavaa päästä työskentelemään nuorten ja lasten parhaaksi Nuoressa kirkossa! Näen nuoren sukupolven osallisuuden kirkon tulevaisuuden tärkeimpänä kysymyksenä. On huikeaa päästä tekemään työtä lasten ja nuorten äänen kuulumiseksi Nuoren kirkon osaavassa porukassa, Korolainen sanoo tiedotteessa.

– Kirkon toimintaympäristön muuttuessa järjestöt voivat tukea seurakuntien työtä sekä sisällöllisellä osaamisella että yhteiskunnallisella vaikuttamistyöllä. On ilo olla edistämässä tätä yhdessä viestinnän ja vaikuttamisen tiimin kanssa.

Kuva: Olli Seppälä

Edellinen artikkeliTampereen hiippakunnan tuomiokapitulin päätöksiä
Seuraava artikkeliMysteerikuva: Ketkä kahvittelevat nukkekodin varjossa?